+45 33 60 84 84 info@montblanc-adventure.com

Log ind

Tilmeld

Efter at oprette en konto, vil du være i stand til at spore din betalingsstatus, se din bekræftelse, og du kan også anmelde rejsen når den er overstået.
Brugernavn*
Adgangskode*
Adgangskoden stemmer ikke overens med bekræftelsesadgangskoden*
Fornavn*
Efternavn*
Fødselsdag*
E-mail*
Telefon*
Land*
* Jeg accepterer jeres Servicevilkår og Privatlivspolitik .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Allerede medlem?

Log ind
+45 33 60 84 84 info@montblanc-adventure.com

Log ind

Tilmeld

Efter at oprette en konto, vil du være i stand til at spore din betalingsstatus, se din bekræftelse, og du kan også anmelde rejsen når den er overstået.
Brugernavn*
Adgangskode*
Adgangskoden stemmer ikke overens med bekræftelsesadgangskoden*
Fornavn*
Efternavn*
Fødselsdag*
E-mail*
Telefon*
Land*
* Jeg accepterer jeres Servicevilkår og Privatlivspolitik .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Allerede medlem?

Log ind

Skirejser til Val Thorens

0
På ski i Val Thorens !!
Fulde navn*
Email adresse*
Telefon nummer*
Antal personer
Din forespørgsel*
* Jeg er enig med Servicevilkår og erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Gem På Ønskeseddel

Tilføjelse af genstand til ønskeliste kræver en konto

1039

Hvorfor booke med os?

 • Fuld valuta for pengene
 • Personlig betjening
 • Skræddersyede rejser og aktiviteter
 • Vi er med hele vejen

Har du spørgsmål?

Vi kan hjælpe med Skirejser, Sommerrejser, Vandre rejser og uanset om I skal på firmarejse med arbejde eller om I er en gruppe venner eller familie og  meget mere.

+45 33 60 84 84

info@montblanc-adventure.com

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

FIND DIN REJSE

La Route des Grandes Alpes

Mountainbike Haute-ruten fra Mont Blanc til Matterhorn med guide.

Rundt om Mont Blanc på mountainbike uden guide.

Rundt om Mont Blanc på mountainbike med guide.

SommerCamp for voksen

7 dage
Rejseperiode: Dec-Maj
Køre selv eller fly til Geneve
Val Thorens
Niveau: For alle
Selv guide
Detaljer

Val Thorens er Europas højeste beliggende skiresort og samtidig et af verdens største skiområder,

Val Thorens er et snesikkert resort, hvor de fleste lejligheder har skiløb fra hoveddøren, fra slutningen af ​​november til begyndelsen af ​​maj. Her der er virkelig noget der passer til alle niveauer af skiløbere og snowboardere fra begynder til ekspert. Der er 4 skiskoler, 2 områder til småbørn og et dedikeret begynderområde med et rulletæppe.

“3 Vallées” – 600 km præpareret pister, 25 bjergtinder, 6 gletschere, 16 landsbyer og feriesteder og den største panoramaudsigt i alperne, fra “Cime de Caron” med 1000 toppe omkring dig.

Skiløbet i De 3 dale og Val Thorens

Der er masser af ting at lave ud over skiløb – bowlingcenter med 8 baner, stor skærm med sport, pool og spil. Barerne åben indtil 2 om natten, de har ofte live bands. Der er adskillige kursteder til sundhed og velvære med – massage, sauna, damp, ansigtsbehandling og kropsbehandlinger. Det store fritidscenter i centrum af byen i Galerie Caron har swimmingpools, sauna, jacuzzi, dampbad, fitnesscenter, sportsbaner. Her finder du også et legecenter for børn i alderen op til 11 år med trampoliner, hoppeslotte, kuglerum. Udendørs fritidsaktiviteter omfatter snesko, snescooter, med en iskørsel, mountainbike på sneen og, så den 6km lange kælkbanen med en 45 minutters nedfart fra starthøjden på 3.000m.

 

Location

Val Thorens

Ankomst

Har lejligheden fra kl 16 lørdag

Inkluderet i prisen

 • Lejlighed
 • Velkomst brev
 • Guide på stedet
 • Linned og Håndklæder
 • Slutrengøring er inkluderet

Ikke inkluderet I prisen

 • Transport til/fra Danmark
 • Transfer til lufthavn I Geneve
 • Liftkort
 • Skileje

Ekstra Muligheder

 • Tilkøb af lufthavns transfer
 • Skileje
 • Ski undervisning
 • Tilkøb af aftensmad
Hvad kan du forvente

Skiløbet i Val Thorens og De 3 dale

Sne kan der garanteres hele sæsonen da Val Thorens er Europas højeste skiområde. Val Thorens liftkortet dækker pisterne i både Val Thorens og Orelle. Dette er et område på cirka 169 km præparerede pister plus rigelig off-piste, til de mere avancerede skiløbere og boarders. Der er et stort udvalg af pister fra grønt til sort for alle alt efter dine skievner. Sneparkerne er også designet til at tage højde for alles evner, og der er en airbag til de mere eventyrlystne. Begynder områderne er gratis og udstyret med 3 overdækkede rulletæpper der sikre at du kommer trykt op af pisten uden at skulle gå op ad bakken med dine ski.

De 3 dale som skiområdet

Skiområdet går op så højt som 3.230 meters højde, og der er endda en Zip wire, der forbinder Orelle til Val Thorens, hvor du sættes i en sele, med skiene fastspændt til din ryg og derefter sendt på vej på ca. 80 km i timers hastighed!

Der er mange fantastiske bar og restauranter på pisterne som bla. The Folie Douce og Bar 360 After-ski kan holdes på en bar i byen hvor at der ofte er live bands. Val Thorens kan prale med den største natklub i Alperne, den hedder ‘Malaysia’, som ofte har live bands på stedet, i stedet for en DJ de fleste nætter. After-ski’en og de andre aktiviteter gør at der er mange aktiviteter ud over skiløb og blandt noget af det bedste i Alperne.

Når ski pisterne er åbne er der adgang til Les Menuires, samt Meribel, Courchevel og La Tania dette giver dig det største skiområde i verden, mere en du kan klare på en dag og nok til en hel uge. Det er dejligt at stå på ski ned til Meribel, for så at krydse dalen og stå på ski til Courchevel til frokost. Området er stort i de 3 Dale, så sørg for at du fanger den sidste lift tilbage.

De 3 dale er åbent fra den 8 

Ski Pass Val Thorens skiområde er åbent fra 17. november 2018 til 5. maj 2019, og området 3 Valleys er åbent fra 8. december 2018 – 22. april 2019. Skiløb er gyldige i 6 dage fra søndag og slutter fredag. Hvis du har brug for dine skikort for en kortere / lang varighed eller at starte / slutte på forskellige dage i ugen, så spørg os om en ændret pris. Bevis for alder vil være påkrævet for børns, senior og gratis passerer.  

 • Val Thorens er Europas højeste beliggende skiresort
 • Et af verdens største skiområder, "3 Vallées" - 600 km præpareret pister
 • Rigelig off-piste, til de mere avancerede skiløbere og boarders
 • Begynder områderne er gratis
 • 25 bjergtinder, 6 gletschere, 16 landsbyer
 • Les Menuires, samt Meribel, Courchevel og La Tania
Program

Dag 1 Lørdag Ankomst

Dag 2 SøndagPå ski og køre rundt i Val Thorens

Dag 3 Mandag På ski og køre en tur til Méribel

Dag 4 Tirsdag På ski og køre en tur til Les Menuires

Dag 5 OnsdagPå ski og køre en tur til Courchevel

Dag 6 TorsdagPå ski og køre en tur op til Orelle

Dag 7 FredagPå ski og køre en tur ned til Saint Martin de Belleville

Dag 8 Lørdag Afrejse

Lokation
Info

Kommer snart

Muligheder for indkvartering

Cheval Blanc
Disse 3 * self catered lejligheder er beliggende i Soleil området Val Thorens. Du har direkte adgang til pisterne, mens du stadig er tæt på centrum af feriestedet. Hver lejlighed har et tekøkken, der er udstyret med en ovn (6/8 kaj 55m² lejligheder har en mikrobølgeovn), køleskab, opvaskemaskine, el-komfur og kaffemaskine. Sengelinned (senge er klar til din ankomst i komfortlejlighederne – undtagen fra sovesofaerne), håndklæder og slutrengøring er inkluderet.

Bar & Resturants
Der er 2 restauranter, der har præferencepriser for gæster. Restaurant Le Chaudron Magique er beliggende i nærheden af ​​bopæl Le Cheval Blanc, og det er en traditionel restaurant i Savoyard. Tag ud pizza er tilgængelig herfra, og de har en après-skib loungebar.

Restaurant Le Jasper er beliggende i boligen Montana Premier. De har en sydvendt terrasse mod bakkerne.

Sundhed og velvære Spa
Les Bains du Montana spa ligger inden for bolig 5 * Village Montana Plein Sud, den er åben hver dag 4-8 pm undtagen om lørdagen. En række skønheds- og velværebehandlinger er tilgængelige efter aftale. Der er en opvarmet indendørs pool med integreret jacuzzi, sauna, dampbad, jetbruser og liggestole ved poolen. Håndklæder leveres. Afgifter gælder.

Les Bains du Montana spa ligger inden for 5 * residensen Plein Sud, den er åben hver dag kl. 4-8, undtagen om lørdagen. En række skønheds- og velværebehandlinger er tilgængelige efter aftale. Der er en opvarmet indendørs pool med integreret jacuzzi, sauna, dampbad, jetbruser og liggestole ved poolen. Håndklæder leveres. Afgifter gælder.

Funktioner
Ikke-rygerværelser, Safe på værelset, Adgang for kørestolsbrugere, Trådløst internet på værelset (gratis), Elevator, Bagageopbevaring, Satellit-tv

1 Soveværelse 2/4 seng lejlighed.
1 værelse med 2 enkeltsenge. Stue med udtræksseng til 2 personer. Badeværelse med separat toilet.

1 Soveværelse 2/4 seng Comfort lejlighed.
1 twin bedded room adskilt fra stuen med en skydedør. Stue med udtræksseng til 2 personer. Badeværelse med separat toilet.

1 soveværelse 4/6 seng lejlighed.
Stue med udtrækssofa til 2 personer. Et soveværelse adskilt fra stuen med en skydedør med to enkeltsenge og et kabineværelse med køjesenge. Tekøkken er udstyret med ovn, el-komfur, mikroovn, køleskab, kaffemaskine og køkkenudstyr. Badeværelse med separat toilet og balkon.

1 soveværelse 4/6 seng Comfort lejlighed.
Stue med udtrækssofa til 2 personer. Et soveværelse adskilt fra stuen med en skydedør med to enkeltsenge og et kabineværelse med køjesenge. Tekøkken er udstyret med ovn, el-komfur, mikroovn, køleskab, kaffemaskine og køkkenudstyr. Badeværelse med separat toilet og balkon.

Mezzanine 6/8 seng lejlighed.
1 soveværelse adskilt fra stuen med en skydedør eller gardin med to enkeltsenge eller en udtræksseng til 2 og opholdsstue med en udtræksseng til 2 personer. Badeværelse med separat toilet. Øvre niveau – 2 åbent dobbeltværelser med dobbeltsenge. Badeværelse.

2 Soveværelse 6/8 seng Comfort lejlighed.
Stue med udtrækssofa til 2 personer. 2 soveværelser med to enkeltsenge i hver og et kabine værelse med køjesenge. Tekøkken er udstyret med ovn, el-komfur, mikroovn, køleskab, kaffemaskine og køkkenudstyr. Et badeværelse med toilet, et andet badeværelse med separat toilet og balkon.

Liftkort

6-dages Val Thorens satser – 22. december 2018 – 5. maj 2019

Voksne 13-64 år: 256 €  Voksen Tribu: 241 € Adult Duo: 246 € Seniorer 65-74 år: 230,40 €
Børn 5-12 år: 204,80 €

6-dages 3 dale satser – 22. december 2018 – 12. april 2019

Voksne 13-64 år: 306 € Voksen Tribu: 291 € Adult Duo: 296 € Seniorer 65-74 år: 275,40 €
Børn 5-12 år: 244,80 €

Hele sæsonen lang uanset skiområde: Spædbørn 4 år og under og seniorer 75 år og derover: Gratis (et billede er påkrævet) Familiekort: alle ski på barnets priser, minimum 2 voksne og 2 børn i alderen 5-17 år. Betingelserne gælder, spørg venligst

Skileje

Priser på skileje

Voksen Øko pakken – Ski og støvler £ 70,00
Voksen Evolution – Ski og støvler £ 90.00
Voksen Præstation – Ski og støvler £ 130.00
Børn (8-11 år) – Champion Ski og støvler £ 74.00
Børn (op til 6 år) – Ski og støvler £ 39.00
Børn (6-11 år) – Begynder Ski og støvler £ 55.00
Ski hjelm  til voksen og unge £ 18.00
Ski hjelm  til børn £ 12.00

Transport

Kør selv: Det er blevet mere og mere almindeligt at køre på ferie til Alperne på egen hånd. Måske fordi man helt selv bestemmer rejsetempoet, bagagespørgsmålet og ikke mindst kan man spare penge på det.

Fly: I kan selv booke jeres flyrejse her. Her er et par gode links: – EasyJet.com – SAS.dk – Supersaver.dk

Transfer Geneve / Val Thorens: Eller vi kan komme og hente jer: Pris for transfer fra Genevé til Val Thorens tur/retur er ca. kr. 750,- pr. person.

Her er et par links: – www.alpybus.com/home  – https://www.bensbus.co.uk/

Mail ved spørgsmål eller endnu bedre ring på

 • Val Thorens er Europas højeste beliggende skiresort
 • Et af verdens største skiområder, "3 Vallées" - 600 km præpareret pister
 • Rigelig off-piste, til de mere avancerede skiløbere og boarders
 • Begynder områderne er gratis
 • 25 bjergtinder, 6 gletschere, 16 landsbyer
 • Les Menuires, samt Meribel, Courchevel og La Tania
Galleri