fbpx
+45 33 60 84 84 info@montblanc-adventure.com

Log ind

Tilmeld

Efter at oprette en konto, vil du være i stand til at spore din betalingsstatus, se din bekræftelse, og du kan også anmelde rejsen når den er overstået.
Brugernavn*
Adgangskode*
Adgangskoden stemmer ikke overens med bekræftelsesadgangskoden*
Fornavn*
Efternavn*
Fødselsdag*
E-mail*
Telefon*
Land*
* Jeg accepterer jeres Servicevilkår og Privatlivspolitik .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Allerede medlem?

Log ind
+45 33 60 84 84 info@montblanc-adventure.com

Log ind

Tilmeld

Efter at oprette en konto, vil du være i stand til at spore din betalingsstatus, se din bekræftelse, og du kan også anmelde rejsen når den er overstået.
Brugernavn*
Adgangskode*
Adgangskoden stemmer ikke overens med bekræftelsesadgangskoden*
Fornavn*
Efternavn*
Fødselsdag*
E-mail*
Telefon*
Land*
* Jeg accepterer jeres Servicevilkår og Privatlivspolitik .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Allerede medlem?

Log ind

Residence Montagnettes Soleil 3* i Val Thorens

Detajler

Residence Montagnettes Soleil 3*

Montagnettes Soleil-boligerne ligger i Soleil-området på feriestedet og tilbyder rummelige, komfortable og gode lejligheder. Alle lejligheder med undtagelse af 4 sovepladser har en åben pejs i stuen.

Med en sydlig / sydøstlig eksponering, nyder lejlighederne maksimalt solskin og en åben udsigt over de omkringliggende bjergmassiver. Træbalkoner og trapper forbinder bygningerne og giver adgang til lejlighederne. En overdækket garage, der støder op til boligen Soleil 1, tilbyder 15 parkeringspladser – der opkræves et lokalt gebyr.

 Lejligheder Soleil 1

6 sovepladser. Lejlighed på 72 m². I stuen er der opholdsstue med pejs, fladskærms-tv og spiseplads. Et uafhængigt køkken åbner ud mod opholdsstuen via et lille ‘pass-through’-vindue og er udstyret med en ovn, multifunktionsmikrobølgeovn, et køleskab med et fryserum, en 4-plades komfur, opvaskemaskine, elkedel, cafetière og brødrister. Et soveværelse med en dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et kabineværelse med køjesenge. 2 badeværelser med badekar eller bruser og 2 toiletter. Et pengeskab, balkon og et skirum, der er placeret i det fælles skirum.

8 sovepladser. Lejlighed med 4 soveværelser på 95 m². En rummelig lejlighed på 3 etager. I stuen er der opholdsstue med pejs, faldskærms-tv og spiseplads. Et uafhængigt køkken åbner ud mod opholdsstuen via et lille ‘pass-through’-vindue og er udstyret med en ovn, multifunktionsmikrobølgeovn, et køleskab med et fryserum, en 4-plades komfur, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine og brødrister. Et soveværelse med en dobbeltseng og 3 yderligere soveværelser med 2 enkeltsenge i hver. 3 badeværelser med badekar eller bruser og 2 toiletter. Et pengeskab, balkon og et skiopbevaringsrum, der er placeret i det fælles skirum.

8 sovepladser. Lejlighed med sauna på 115 m². En rummelig lejlighed på 4 etager. I stuen er der opholdsstue med pejs, faldskærms-tv og spiseplads. Et uafhængigt køkken åbner ud mod opholdsstuen via et lille ‘pass-through’-vindue og er udstyret med en ovn, multifunktionsmikrobølgeovn, et køleskab med et fryserum, en 4-plades komfur, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine og brødrister. Et soveværelse med en dobbeltseng og 3 yderligere soveværelser med 2 enkeltsenge i hver. 3 badeværelser med badekar eller bruser og 2 toiletter – hvoraf det ene er separat. En privat sauna med brusebad. Et pengeskab, balkon og en ski rum, der er placeret i det fælles skirum.

Lejligheder Soleil 2

4 sovepladser. Lejlighed, 35 m². Stuen har opholdsstue med fladskærms-tv, spiseplads og tekøkken: opvaskemaskine, mikroovn, kogeplade med 2 plader, køleskab med fryserum, kedel, brødrister og elektrisk kaffemaskine. Et soveværelse med dobbeltseng og køjesenge i korridoren. Et brusebad og et toilet. Et pengeskab, balkon og et skirum.

6 sovepladser. Lejlighed på 72 m². I stuen er der opholdsstue med komfur, fladskærms-tv og spiseplads. Et uafhængigt køkken åbner ud mod opholdsstuen via et lille ‘pass-through’-vindue og er udstyret med en ovn, multifunktionsmikrobølgeovn, et køleskab med et fryserum, en 4-plades komfur, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine og brødrister. Et soveværelse med en dobbeltseng, et soveværelse med 2 enkeltsenge og et kabineværelse med køjesenge. 3 badeværelser med badekar eller bruser og 3 toiletter. Et pengeskab, balkon og et skirum.

8 sovepladser. Lejlighed med sauna på 105 m². En rummelig lejlighed på 3 etager. I stuen er der opholdsstue med pejs, faldskærms-tv og spiseplads. Køkkenet er udstyret med en ovn, multifunktionsmikrobølgeovn, et køleskab med et fryserum, en 4-plades komfur, opvaskemaskine, kedel, kaffemaskine og brødrister. Et soveværelse med en dobbeltseng, et soveværelse med 2 enkeltsenge og et king-size soveværelse med 4 enkeltsenge. 2 badeværelser med badekar eller bruser og 2 toiletter. En privat sauna med brusebad. Et pengeskab, balkon og et skirum.

10 sovepladser. Lejlighed på 105 m² . En rummelig lejlighed på 3 etager. I stuen er der opholdsstue med pejs, faldskærms-tv og spiseplads. Et uafhængigt køkken åbner ud mod opholdsstuen via et lille ‘pass-through’-vindue og er udstyret med en ovn, multifunktionsmikrobølgeovn, et køleskab med et fryserum, en 4-plades komfur, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine og brødrister. Et soveværelse med en dobbeltseng, yderligere 3 soveværelser med 2 enkeltsenge i hver og et kabineværelse med køjesenge. 2 badeværelser med badekar eller bruser, 2 badeværelser og 3 toiletter. Et pengeskab, balkon og et skirum.

Bemærk: At sove i den øverste køje anbefales ikke til børn under 6 år. Fransk lov nr. 95.949 af 25.08.1995.

Hvor

Residence Montagnettes Soleil  3*

Ankomst og afgang

Check ind lørdag fra kl 17
Check ud lørdag inden kl 10

Lokation
Info

Generel information, obligatoriske gebyrer og valgfri ekstraudstyr

Generel information
Ankomst og check-in fra kl 17
Afgang & check-out inden kl 10
Inkluderet service – sengelinned og håndklæder, Wi-Fi, slutrengøring

Obligatoriske gebyrer
Sikkerhedsdepositum for lejligheden – 500 € pr. Lejlighed, betales lokalt under indtjekningen
Turistskat – 1,65 € pr. Person pr. Dag fra 18 år, betales lokalt under indtjekningen

Ekstraudstyr
Liftkort – du kan kikke på vores side for priser 
Ski & snowboard leje – vi kan arrangere det for dig  
Ski- og snowboard skole – vi kan arrangere det for dig
Transport – forskellige muligheder tilgængelig på vores ‘Rejsemuligheder ‘side
Rejseforsikring – for et uforpligtende tilbud på vores forsikringer side 
Parkering – 84 € per bil per uge, pre-booking anbefales
Bag of pejsebrænde (første pose er inkluderet) – 12 €, betalt lokalt
babyudstyr(barneseng og høj stol) – gratis, forudbestilling anbefales
Medbring dit kæledyr – 91 € per uge, dette skal forudbestilles

Photos

Photo credits: Montagnettes & Bergoend.

Hvorfor booke med os?

  • Fuld valuta for pengene
  • Personlig betjening
  • Skræddersyede rejser og aktiviteter
  • Vi er med hele vejen

Har du spørgsmål?

Vi kan hjælpe med Skirejser, Sommerrejser, Vandre rejser og uanset om I skal på firmarejse med arbejde eller om I er en gruppe venner eller familie og  meget mere.

+45 33 60 84 84

info@montblanc-adventure.com

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Det har sneen i nat 🌃 ikke meget ca 10 cm..
Der skulle komme mere idag 🙏🏻
#ViSesPåBjerget 💯
#lovecontamines♥️ 
#lescontas 🇲🇫
#montblancadventure❄️ 
#ronchailsports👀
#performance 👍
#sport24 Farum 😉
#salomon ⛷️
Fra Les Contamines idag ✅
#ViSesPåBjerget 💯
#lovecontamines♥️ 
#lescontas 🇲🇫
#montblancadventure❄️ 
#ronchailsports👀
#performance 👍
#sport24 Farum 😉
#salomon ⛷️
Megevé, Alpernes luksuriøse paradis. 
Denne eksklusive by og skiområde med 445 km på liftkortet er for den kræsne skiløber. Her er alpernes bedste restauranter, i ingen andre skibyer finder du 9 restauranter med 1, 2 og 3 stjerner i Michelin guiden
Kik på vores dejlige hotel, hvor der også er mulighed for Charlet lejligheder.
https://montblanc-adventure.com/tour/skirejser-til-megeve/

📸 megeve turistkontor

FIND DIN REJSE

Beskyttet: Heliskiing i Grækenland..

Skirejser til Megéve

Skirejser til Avoriaz

Skirejser til Chamonix

cykeltur på tegnebrættet

Tour du Mont Blanc på landevejscykel