+45 33 60 84 84 info@montblanc-adventure.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
+45 33 60 84 84 info@montblanc-adventure.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Rundt om Mont Blanc på mountainbike.

0
Mont Blanc rundt på MTB
From8.295 kr.
Booking Form
Enquiry Form
Fulde navn*
Email adresse*
Telefon nummer*
Antal personer
Din forespørgsel*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1671

Hvorfor booke med os?

 • Fuld valuta for pengene
 • Personlig betjening
 • Skræddersyede rejser og aktiviteter
 • Vi er med hele vejen

Har du spørgsmål?

Vi kan hjælpe med Skirejser, Sommerrejser, Vandre rejser og uanset om I skal på firmarejse med arbejde eller om I er en gruppe venner eller familie og  meget mere.

+45 33 60 84 84

info@montblanc-adventure.com

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

FIND DIN REJSE

Vandring i gruppe med dansk turleder, +50 år og op

VIP grupper eller firmatur på ski

5 dage
Availability : 20 juni eller 8 aug
Køre selv eller flyv til Geneve
Chamonix
Min Age : God form
Max People : Med guider
Detaljer
Vores tur starter i Chamonix ved foden af Mont Blanc og slutter også for foden af Mont Blanc i Chamonix

Vi laver den her fantastiske tur i samarbejde med Jakob fra MountainbikeRejser.dk. Turen rundt om Mont Blanc fører dig gennem Frankrig, Schweiz og Italien rundt om det legendariske bjerg – Mont Blanc- der er Vesteuropas højeste. Du cykler i mellem 1000 og 2320 meters højde i imponerende alpine landskaber – gennem dramatiske pas som Col de la Gittaz i 2320m og ned i skønne dale med idylliske græsgange og landsbyer. Du belønnes med den ene storslået udsigt efter den anden.

Jeres 2 guider/turledere er Jakob og Roberto som har cyklet, vandret, stået på ski og klatret i området i rigtigt mange år (der bliver snakket om hvor mange år det præcist er, og det er nok plus 20 år, er der nogle der vil sige. Så de kender området som deres egne bukselomme med de få år på cv’et.

Roberto vil derudover være din bonusguide, som vil hygge om alle og tage en masse billeder samt video, som du får med hjem, så du kan huske den fantastiske tur du har været på rundt om Mont Blanc på mountainbike.

Dette sikrer dig, at det bliver de bedst mulige ruter vi kører på hele turen rundt. Lokalkendskabet til området betyder desuden, at vi har mulighed for at lave afstikkere fra turen, hvis det må være lidt vanskeligere, eller vi kan lave lidt lettere varianter, hvis der er behov for det på vores tur rundt om Mont Blanc på mountainbike.

Hvis at du/I ønsker andre ture, har vi mulighed for at kunne planlægge det sammen med os.  Kan vi lave andre turer i området, og gøre dig klar til større turer på cykel. Spørg os gerne, så finder vi gerne det rette for dig.

Trygheden ved at rejse med Montblanc-adventure, er at vi er for foden af bjerget hele tiden, hvis der skulle opstå problemer, er vi kun et opkald væk. Vi kender området gennem mange år og har de rette lokale forbindelser.

Samtidig er det også muligt at medbringe resten af familien, da der er mange andre oplevelser i byen og resten af området.

Start og slut by

Chamonix (Google Map)

Inkluderet i prisen

 • 6 overnatninger i hytter eller hotel.
 • 6 morgenmad og 6 solide aftenmåltider
 • 5 dagsetaper og med dansk guide
 • Supportbil med forfriskninger
 • Bagagetransport mellem hotellerne
 • Mekanikerservice
 • Rutebeskrivelse med højdeprofiler
 • Bevis for gennemførelse af turer
 • Fælles billedarkiv
 • Anvist sikker parkering i Chamonix

Ikke inkluderet i prisen

 • Rejsen Danmark – Chamonix
 • Transfer til/fra Lufthavn i Geneve.
 • Drikkevarer
 • Eventuelle svæve- og tandhjulsbane
 • Room Service Fees

Ekstra Muligheder

 • Det er muligt at leje udstyr i vores lokale sportsbutik.
 • Tag en ven med.
Hvad kan du forvente
Mont Blanc rundt på mountainbike.

På vores eventyr på cykel vil vi nå langt for at få det bedste af det bedste. Vi vil nyde at bruge vores fysik, balance og cykleteknik. Cykleteknikken får du gode fif til, og du kan være med, hvis bare du er i almindelig god form, og har masser af lyst og energi til at opleve turen rundt om Mont Blanc på mountainbike.

Vi cykler overvejende på markerede stier, hvor vi naturligvis lægger vægt på sikkerhed og masser af gode oplevelser. Det skal være sikkert samtidig med at vi får en masse super fede oplevelser med hjem. Turen tilpasses deltagernes ønsker og kunnen. Sikkerhed og gode oplevelser kommer først, for vi skal have det sjovt på vores tur rundt om Mont Blanc på mountainbike. Vigtigst af alt er det, at vi lever op til vores navn MontBlanc Adventure, og at tager del i en uforglemmelig uge sammen med os og FarOut.

Vi ses på Bjerget Jakob og Roberto rundt om Mont Blanc på mountainbike.

Aften- og morgenmad tilbereder hytteværterne og guide/turledere fremtryller lidt picnic undervejs. Vi overnatter i bjerghytter – alle med spektakulær beliggenhed og herlig afslappet bjergstemning.

Overnatning på mindre hoteller og bjerghytter, middagsmad, morgenmad. Drikkevare er ikke inkl.
De fleste dage vil overnatningen være på dobbeltværelse, men der kan også være en enkelt nat i bjerghytte på soverum med flere senge.

Og en masse fede billeder med hjem.

Byerne vi kommer igennem er

Chamonix (F), Argentière (F), Le Tour (F), Trient (CH), Courmayer (I), Les Contamines (F), Saint Gervais (F), Le Fayet (F), Les Houche (F) og tilbage til Chamonix på vores tur rundt om Mont Blanc på mountainbike.

 • Rundt om Mont Blanc på mountainbike
 • Imponerende alpine landskaber
 • Du belønnes med den ene storslået udsigt efter den anden
 • Vægt på sikkerhed og masser af gode oplevelser
 • Vi overnatter i bjerghytter – alle med spektakulær beliggenhed
 • En uforglemmelig uge sammen med os
Program

SøndagMødes i Chamonix

Mødes i Chamonix sidst på eftermiddagen hvor vi gennemgår ugens program, udstyr mm.

MandagChamonix, Le Tour, Col de Balme. Trient, Col de Foclar

Vi starter ud fra Chamonix, med retning mod Le Tour, først af mindre grusveje ud af byen. De bliver dog hurtigt til lækre stier med fint flow. I Le Tour tager vi liften op til Col de Balme. Hvorfra det går af singletracks rundt om bjerget inden det går nedad til den lille Sweitiske by Trient og videre op af asfalt til Col de Foclar.

TirsdagCol de Foclar, Val Ferret, Col Ferret.

Vi trækker lidt ned af bjerget og af mindre veje og stier rundt om bjerget inden vi rammer bunden af Val Ferret. Her venter en lang klatretur op gennem dalen, hvor noget kan tages på grusveje og stier andet på asfalt – Vi overnatter i bjerghytte højt oppe på bjerget lige under Col Ferret.

OnsdagCol Ferret, Courmayer. Val Veny,

Starter dagen med en god tur op over turens første høje pasovergang Col Ferret, hvor vi også kører ind i Italien. Fra toppen venter en lang nedkørsel til Courmayer. Det første stykke af vandrestier der dog kan cykles, siden følger grus og en mindre asfaltvej ned til Courmayer by og videre et lille stykke op i Val Veny, hvor der er den flotteste udsigt til Mont Blanc’s imponerende sydvæg.

TorsdagVal Veny. Col de la Seigne, Les Chambre du Soleil

Dagen starter med asfalt op gennem Val Veny. Denne går dog hurtigt over til grusvej og sidenhen til sti. Langt det meste kan cykles, men der vil være noget hvor der må trækkes. Vi skal helt op over Col de la Seigne i omkring 2300 meter højde. Fra toppen venter en super nedkørsel til Les Mottets så sliddet op bliver hurtigt glemt. Overnatning i Les Chambre du Soleil.

FredagLes Chambre du Soleil, Col de Méraillet, Les Contamines, Saint Gervais, Col de la Forclaz, Les Houche, Chamonix

Vi er nu tilbage i Frankrig og skal op over turens sidste høje pas, Col de Méraillet og ned mod Beaufort inden det igen går op mod turens sidste store nedkørsel mod Contamines. En tur der byder på mountainbike kørsel i topklasse, med lange tekniske passager, uden af være så svære at langt det meste ikke kan cykles uden de helt store problemer. Fra Contamines cykler vi ned mod Saint Gervais, men drejer fra lidt før og tager af mindre veje op mod Col de la Forclaz og ned til Les Houche. Den sidste bid tilbage, går af lette vandrestier til Chamonix – og måske en øl eller to ? Slut på vores tur rundt om Mont Blanc på mountainbike.

Lokation

\n

Info

Bagagen bliver alle dage kørt i bil til overnatningstedet. Det betyder at vi kan nøjes med en mindre rygsæk til lidt ekstra tøj, regntøj, energi og hvad der ellers skal bruges i løbet af dagen.

Udstyr

Da der er mange højdemeter og en del stræk på grusveje og lettere tekniske stykker, vil vi anbefale en klassisk XC mountainbike. Det kan være en hard tail eller fuld affjedret. Sæt et par kraftige dæk på, gerne helt op i 2,3″/2,4″ tykkelse og så solide som muligt (meget gerne tubeless dæk sat op til tubeless).
Saddelpind skal kunne sættes ned, men da det mest er lange nedkørsler og vi alligevel vil holde lidt pause inden nedkørsler behøver det ikke være dropperpost.
Det anbefales på det kraftigste at have minimum knæ- og evt albuebeskyttere med til nedkørslerne
I forhold til tøj og øvrigt udstyr fremsendes forslag til pakkeliste inden turen.

Transport

Kør selv: Det er blevet mere og mere almindeligt at køre på ferie til Alperne på egen hånd. Måske fordi man helt selv bestemmer rejsetempoet, bagagespørgsmålet og ikke mindst kan man spare penge på det.

Fly: I kan selv booke jeres flyrejse her. Her er et par gode links: – EasyJet.com – SAS.dk – Supersaver.dk

Transfer Geneve / Les Contamines Montjoie: Eller vi kan komme og hente jer: Pris transfer Genevé – Les Contamines tur/retur ca. kr. 500,- pr. person.

Her er et par links: – www.alpybus.com/home  – https://fr.ouibus.com/

Mail ved spørgsmål eller endnu bedre ring på +45 33 60 84 84

 • Rundt om Mont Blanc på mountainbike
 • Imponerende alpine landskaber
 • Du belønnes med den ene storslået udsigt efter den anden
 • Vægt på sikkerhed og masser af gode oplevelser
 • Vi overnatter i bjerghytter – alle med spektakulær beliggenhed
 • En uforglemmelig uge sammen med os
Galleri