Log ind

Tilmeld

Efter at oprette en konto, vil du være i stand til at spore din betalingsstatus, se din bekræftelse, og du kan også anmelde rejsen når den er overstået.
Brugernavn*
Adgangskode*
Adgangskoden stemmer ikke overens med bekræftelsesadgangskoden*
Fornavn*
Efternavn*
E-mail*
Telefon*
Land*
* Jeg accepterer jeres Servicevilkår og Privatlivspolitik .

Allerede medlem?

Log ind

Log ind

Tilmeld

Efter at oprette en konto, vil du være i stand til at spore din betalingsstatus, se din bekræftelse, og du kan også anmelde rejsen når den er overstået.
Brugernavn*
Adgangskode*
Adgangskoden stemmer ikke overens med bekræftelsesadgangskoden*
Fornavn*
Efternavn*
E-mail*
Telefon*
Land*
* Jeg accepterer jeres Servicevilkår og Privatlivspolitik .

Allerede medlem?

Log ind
GDPR betingelser!

Håndtering af dine personoplysninger:

Vi er dataansvarlig for behandlingen af dine kontaktoplysninger, når du køber en rejse hos os. Vi behandler derfor dine personoplysninger med henblik på at sikre, at vi kan opfylde din ordre.

Vi opbevarer og behandler dine personoplysninger omkring køb af rejse hos os i en periode på 20 år efter købet med henblik på senere at kunne hjælpe dig optimalt i forbindelse med forespørgsel og genkøb.

Efter 20 år sletter eller anonymiserer vi dine oplysninger fra vores it-systemer og destruerer eller anonymiserer eventuelle fysiske kopier heraf. Ønsker du dine personoplysninger slettet tidligere kan dette gøres ved at rette henvendelse til os.

Du har ret til at anmode os om indsigt i og berettigelse eller sletning af sine registrerede personoplysninger samt begrænsning af eller at gøre indsigelse imod behandlingen.

Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet over vores behandling af dine oplysninger på følgende kontaktoplysninger:

Datatilsynet, Borgergade 28, 5. 1300 København K, tlf 3319 3200, e-mail dt@datatilsynet.dk

Vores kontaktoplysninger:

Montblanc-Adventure
Akaciepark 87
3520   Farum
Mobil +45 2021 2197
Email: info@montblanc-adventure.com

Politik for behandling af kunders personoplysninger

Denne politik gælder for:

Montblanc-Adventure
Akaciepark 87
3520   Farum

og vores behandling af vores kunders, dine personoplysninger. Der behandles følgende personoplysninger til følgende formål:

  • Køb af rejse: alm. Kontaktoplysninger, oplysninger om køb af rejse
  • Tilmelding til nyhedsbrev: navn, interesseområde og e-mailadresse
  • Køb af rejse

Når du køber en rejse hos os registrerer vi dine kontaktoplysninger, samt oplysninger om købet. Vi behandler derfor dine personoplysninger med henblik på at sikre, at vi kan opfylde din ordre.

Vi opbevarer og behandler dine personoplysninger omkring køb af rejse hos os i en periode på 20 år efter købet, hvorefter vi sletter eller anonymiserer dine oplysninger fra vores it-systemer og destruerer eller anonymiserer eventuelle fysiske kopier heraf. Ønsker du dine personoplysninger slettet tidligere kan dette gøres ved at rette henvendelse til os.

  • Tilmelding til nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, behandler vi dine personoplysninger med henblik på at sende dig markedsføringsmateriale, som du selv har bedt om. Vi behandler derfor dine oplysninger efter en legitim interesse.

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, siger du samtidig ja til at modtage vores markedsføringsmateriale i forbindelse med at vi laver kampagner.

Vi opbevarer dine personoplysninger, indtil du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev, hvorefter vi sletter eller anonymiserer dine oplysninger fra vores it-systemer og destruerer eller anonymiserer eventuelle fysiske kopier heraf.

  • Kontaktoplysninger, individuelle rettigheder og klageadgang

Vi kan kontaktes via ovennævnte kontaktoplysninger.

Du har ret til at anmode os om indsigt i og berettigelse eller sletning af sine registrerede personoplysninger samt begrænsning af eller at gøre indsigelse imod behandlingen.

Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet over vores behandling af dine oplysninger på følgende kontaktoplysninger:

Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, tlf 3319 3200, e-mail: dt@datatilsynet.dk