Log ind

Tilmeld

Efter at oprette en konto, vil du være i stand til at spore din betalingsstatus, se din bekræftelse, og du kan også anmelde rejsen når den er overstået.
Brugernavn*
Adgangskode*
Adgangskoden stemmer ikke overens med bekræftelsesadgangskoden*
Fornavn*
Efternavn*
E-mail*
Telefon*
Land*
* Jeg accepterer jeres Servicevilkår og Privatlivspolitik .

Allerede medlem?

Log ind

Log ind

Tilmeld

Efter at oprette en konto, vil du være i stand til at spore din betalingsstatus, se din bekræftelse, og du kan også anmelde rejsen når den er overstået.
Brugernavn*
Adgangskode*
Adgangskoden stemmer ikke overens med bekræftelsesadgangskoden*
Fornavn*
Efternavn*
E-mail*
Telefon*
Land*
* Jeg accepterer jeres Servicevilkår og Privatlivspolitik .

Allerede medlem?

Log ind

Alle mine gæster er VIP-gæster.

Mont Blanc Adventure: Alle mine gæster er VIP-gæster

Mød Roberto Gallina, med base i Furesø tager han gæster med til de franske alper – det er blevet til virksomheden Mont Blanc Adventure, som har sat fart i skiløjperne og givet Roberto mod på iværksættertilværelsen.

“Jeg har stået på ski siden jeg var fem og kender alperne som min egen bukselomme,” Roberto Gallina er ikke tilbageholdende, når det kommer til at forklare essensen af Mont Blanc Adventure. Det lille rejsebureau i Furesø er grundlagt på en rendyrket vilje og lyst til at dele ud af passionen omkring skiløb i alle dets afskygninger. Passionen er Robertos og han har haft den siden barnsben.

Iværksætterens hjemlige bjergdal 
Roberto har tidligere været instruktør på Oure idrætshøjskole og har bl.a. boet i de franske alper i fem år. For knap tre år siden gjorde han alvor af en gammel drøm og startede rejsebureauet op.

”Til at starte med forestillede jeg mig bare, at vi skulle lave en hjemmeside, så kom kunderne af sig selv. Så nemt var det slet ikke. Men jeg fik mere styr på det hen ad vejen, det er ligesom at lære at stå på ski, du tager nogen dyk undervejs og må kravle op igen,” fortæller Roberto.

Mont Blanc Adventure arrangerer rejser både vinter og sommer, hvor der om sommeren er mere fokus på aktiv ferie med vandring, klatring og cykling for hele familien. Den første sommer var der fire gæster, i 2013 var det tal vokset til 25 og sidste år sendte Roberto hele 48 gæster af sted. I 2015 er målet 100 gæster. Et mål, som Roberto er overbevist om, at han når.

”Forskellen fra andre rejsebureauer er, at jeg selv tager mig af det meste: folk booker rejsen hos mig og jeg er også guide dernede. Jeg lægger stor vægt på den personlige service, alle mine gæster er VIP-gæster. Samtidig inddrager jeg en række lokale partnere, som jeg kender rigtig godt, det giver en ekstra og anderledes oplevelse, som folk ikke normalt kan få,” fortæller Roberto, som undervejs har fået hele sin familie med ombord i projektet. De hjælper både med forberedelse og løbende administration, ligesom sommerferien ofte bliver holdt i netop alperne.

Nu skal der målrettes 
Som iværksætter er Roberto heller ikke som de fleste, netop fordi passionen er i højsædet, er pengene og profitten røget lidt i baggrunden:
”Målet med Mont Blanc Adventure er ikke at lave en pengemaskine. Målet er, at omsætte den viden jeg har om alperne til noget brugbart. Selvfølgelig vil jeg også gerne kunne tjene penge på det, så jeg rent faktisk kan leve af det, det er målet på længere sigt,” fortæller Roberto, der fortsat arbejder som pædagog i Furesø Kommune.

Roberto fik undervejs også brug for input udefra og kontaktede derfor Iværksætterhuset, hvor han kom i kontakt med startupkonsulent Helle Rindal, som gav ham sparring til den nystartede forretning.

”Helle var rigtig godt til at se på projektet med nye øjne og sætte fokus på, hvilke produkter jeg burde udvikle og hvilke kunder jeg i højere grad burde henvende mig til. Det jeg gjorde var fint nok, men jeg har behov for at fokusere og målrette forretningen mere mod bestemte grupper i stedet for at skyde med spredehagl,” siger Roberto om forløbet med Iværksætterhuset.

Ligesom de 100 gæster til sommer kan se frem til et eventyr i alperne, ser Roberto også frem mod nye eventyr som iværksætter – der venter dog et par bjerge forude, som først skal bestiges, men turen derop er besværet værd, mener han.

”Nu har jeg rejst en sum penge og oprettet firmaet som et APS-selskab. Næste stop er banken, men først skal jeg for alvor i gang med at strømline min forretningsplan,” slutter Roberto.

FAKTA 
Mont Blanc Adventure arrangerer rejser til de franske alper og har base i Furesø. Bag virksomheden står Roberto Gallina og en række udvalgte samarbejdspartnere i både Danmark og Frankrig.

Kopi fra http://ivsh.dk/mont_blanc_adventure

www.montblanc-adventure.com og tak til Iværksætterhuset og Helle Rindal

Leave a Reply